Magamról

image1972 óta tevékenykedem pénzügyi területen. 2001-től az ING Biztosító pénzügyi tanácsadójaként, majd üzleti vezetőjeként a biztosítási szakmával is megismerkedtem. 2008 óta az Uniqa Biztosító Exluzív értékesítési csapatának vagyok elkötelezett munkatársa.

Célom, hogy teljes körű minőségi szolgáltatást nyújtsak.

Tevékenységem központjában ügyfeleim egyedi igényei állnak, mely előnyöket hoz számukra.

Elérhetőségeim
Mobil: 30-289-6778
Fax:
Email: eva.korni@uniqa-net.hu

 

A mai technika segítségünkre van, tájékozódni lehet különféle biztosításokról, intézhetik saját biztosításukat is az interneten). Mégis, gyakran előfordul, hogy elakadnak, vagy azokat az egyedi kedvezményeket, amiket ügyfeleim számára tudok biztosítani nem, tudják érvényesíteni, illetve online kötés, bonusz besorolás, bonyolult feltételrendszerek, egyedi személyre szabott ajánlat, több szolgáltatási csomag.

Az oldal menüje (a teljesség nélkül) úgy van kialakítva, hogy Önnek csak ki kell választania, miről szeretne ajánlatot kapni. Amennyiben jelzi nekem, felveszem Önnel a kapcsolatot emailen, telefonon, személyesen, hogy igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot tudjam kidolgozni az Ön részére.

Mivel igen széles a választék és olyan fedezetet szeretne, amit nem talál oldalamon, kérem, írja meg, hogy megfelelő megoldást kaphasson.

Tegyen próbára, hogy segíthessek a választásban, és a döntésében.

 

Bejelentkezés